Kookworkshops

LEER SAMEN TE KOKEN MET VRIENDEN, FAMILIE OF COLLEGA’S IN GROEPSVERBAND

Cook Awesome Today biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kookworkshops. Een workshop kan zowel bij u thuis, in een bedrijfskantine, maar ook in een vakantiehuisje worden gegeven.

Samen met u bespreek ik de wensen voor de kookworkshop en stuur suggesties waar u en uw gasten keuzes uit mogen maken. U kunt ervoor kiezen om zelf de boodschappen te doen aan de hand van de boodschappenlijst die ik stuur, maar er kan ook gekozen worden om tegen een kleine vergoeding de boodschappen mee te laten nemen door Cook Awesome Today.

Bij alle workshops wordt rekening gehouden met eventuele allergieën, vegetariërs, veganisten e.d. De workshops kunnen zowel voor volwassenen als kinderen (vanaf 8 jaar) worden geboekt.

Selecteer hieronder het type Workshop die u wenst voor meer informatie.

Voor wie geen genoeg krijgt van de Nederlands lekkernijen, maar dan met een aparte twist. Denk bijvoorbeeld aan een stamppot met gekarameliseerde spruitjes!

Ma oui, heerlijke franse uiensoep, coq au vin of een tarte tatin als dessert… Oh wat is dat genieten. Smullen maar!

Zelf pizza of pasta maken? Of liever een mooie risotto? De Italianen houden van lekker eten en dat gaat u ook ervaren bij de deze workshop.

Gaat u voor een tortilla, paella of overheerlijke tapas met zelfgemaakte sangria. Het kan allemaal. Waan u in de Mediterraanse sferen met heerlijke zelfgemaakte gerechten.

De heerlijke geuren uit de Griekse keuken vullen de ruimte… Wat staat er te pruttelen op het gasfornuis? Een stifado of gaat u voor de ouderwetse maar heerlijke köfte met tomatenrijst? En als er tijd over is, kunt u nog een leuke quiz doen!

Vietnamese loempia’s maakt u gewoon zelf in plaats van ze op de markt te halen. Of gaat uw voorkeur naar een Thaise garnalensoep? Aziatische tapas? Geen enkel probleem!

In Groot Brittannië al eeuwen een begrip, maar nu ook overgewaaid naar ons. Zoete en hartige lekkernijen die ook graag worden gemaakt door kinderen tijdens kinderparty's.

Invloeden uit diverse keukens uit Oost- Europa hebben gezorgd dat de Poolse keuken hele aparte en internationale gerechten heeft. Een heerlijke rode borsjt met witte bonen en gevulde pierogi.. Om uw vingers bij af te likken!

De sushi-restaurants schieten uit de grond als paddestoelen. Maar het is net zo makkelijk (en lekker) om de sushirol-techniek thuis te leren. Verras uw gasten met zelfgemaakte sushi.

Kiest u voor een gezondere levensstijl maar wilt u niet alleen op salades teren? Deze workshop leert hoe u van diverse ingrediënten heerlijke maaltijden kunt bereiden, boordevol goede voedingsstoffen.

De heren vinden het vaak iets lastiger om een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. Na deze workshop is dat geen enkel probleem meer! Mooie stukken vlees of vis met een heerlijke saus, maar ook aardappelen, rijst en diverse groenten.

Het weer is prachtig en u heeft zin om te barbecuen, maar de standaard worst en hamburger hebben een beetje afgedaan? Mooie, nieuwe gerechten en bijgerechten leert u maken tijdens deze workshop.